06-30994470 info@khga.nl

Service & Onderhoud van uw keuken

Service en onderhoud op uw kostbare apparatuur is maatwerk, in ons netwerk hebben wij diverse firma’s die u de juiste service kunnen bieden. Door dat de monteurs zijn opgeleid met en door de fabrikanten van uw apparatuur kunt u rekenen op vakmanschap en de juiste onderdelen, door goede service en onderhoud gaat uw apparatuur langer mee en is de kans op uitval vele malen minder, hierdoor kan uw keuken op de meest efficiënte wijze werken wat weer leidt tot arbeidsvreugde van uw keukenbrigade.

Slecht onderhouden apparatuur zorgt namelijk voor veel uitval en daardoor veel stres en frustratie en dat komt de kwaliteit van uw keuken niet ten goede.

Graag gaan wij met u in gesprek over uw wensen betreffende preventief en correctief onderhoud voor uw keukenapparatuur, samen met een servicepartner kunnen wij u een voor uw bedrijf een passend onderhoudscontract aanbieden, waardoor u tijd kunt besteden aan uw gasten, zonder zich zorgen te maken over uw keukenapparatuur.

Tevens kunnen wij voor u de contracten toetsen op een juiste naleving zodat u weet dat u waar krijgt voor uw geld.

Mocht u hierover van gedachte willen wisselen, gelieve dan contact met ons op te nemen, zodat wij in een vrijblijvend gesprek met elkaar van gedachten kunnen wisselen.

Heb ik uw interesse gewekt?

Tel: 06-30994470

info@khga.nl

BTW nummer: NL860608104B01

KvK nummer: 76387062

Rekeningnummer: NL75INGB0007767405

Adres: Veldbloemstraat 19, Weert